dimarts, 15 de març del 2022

On tots acabarem tard o d'hora


 

Aquí deixo un esquema de les mesures en què tots acabarem tard o d'hora, i simplement ho faig perquè pensis una mica i prioritzis el temps que dediques a:

COSES QUE NO CABEN: El xalet pel qual vas treballar trenta anys de la teva vida per poder pagar-lo, el BMW darrer model amb cendrer, wifi i 340 cavalls, totes les sabates i bosses supertop d'aquella marca tan "cool", l'última moto del mercat que pica els 320 en 3 segons, la televisió HD 2434 de 85 polzades per veure fins al punt negre de la nàpia de Brad Pitt, les samarretes amb el cavallet que tan especial em fan, totes les joies superbrillants i meravelloses bling, el iot de luxe Marazul 910, la cabellera que et va quedar després del viatget a Turquia, el terreny pel qual et vas barallar amb el teu germà, l'herència econòmica del teu avi, l'iPhone 34 dolby surround, els likes... i un llarg etc.

COSES QUE CABEN: Els petons que vas fer, les abraçades que et van donar, els llocs que vesteixes, les vegades que se t'eriçà la pell, els orgasmes que van recórrer el teu cos, les coses que et vas qüestionar i vas aprendre, els ensenyaments que vas compartir i van compartir amb tu, les llàgrimes de decepció i alegria, les decisions bones i dolentes, els "t'estimo", les riallades, els ho sento, els capvespres i albes, els idiomes que vas parlar, surar al mar, els aliments que vas assaborir... i un llarg etc.

Mira l'edat que tens i recorda que el temps és limitat, prioritza i decideix bé en què i amb qui gastar-ho, i pensa sempre si el temps que has de consumir per aconseguir alguna cosa material val la pena.

(c) Text trobat a les xarxes socials i atribuït a Rosario Pedraza

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada