dijous, 4 de juliol del 2024

5 tipos de personas a las que no deberíamos ayudar | Sabiduría para vivir - lao tse - lecciones vida


Et mostraré ara, 5 tipus de persones que no hauríem d'ajudar. Et sorprendràs amb la darrera. Però abans de començar, vull que prestis molta atenció a aquesta història, ja que serà molt important perquè entenguis la gran lliçó d'aquest vídeo.

Per tant, és essencial adoptar un enfocament cautelós en tractar amb persones que demostren aquest patró de comportament. Una estratègia efectiva és encoratjar-los a reflexionar sobre les seves pròpies accions i les seves conseqüències. En comptes de resoldre problemes per a ells, podem guiar-los perquè desenvolupin habilitats d'autoavaluació i autogestió. Aquest procés pot incloure establir objectius clars i ajudar la persona a entendre com les seves accions condueixen a certs resultats.

En resum, en tractar persones egoistes, l'equilibri entre la compassió i l'autopreservació és crucial. Ajuda, però fes-ho amb la consciència que l'autoestima i el respecte mutu són fonamentals per a qualsevol relació saludable. No permeteu que el vostre desig d'ajudar sigui mal interpretat com una obligació o que la vostra generositat sigui vista com una debilitat.

No podem confiar en qualsevol

  1. Els ingrats
  2. Els mandrosos
  3. Els irresponsables (els que culpen els altres pels seus propis fracassos)
  4. Els manipuladors (maquiavèl·lics)
  5. Els egoistes.

Vídeo de juny de 2024 de 15.44 minuts

Link: https://www.youtube.com/watch?v=eisF2NR5glE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada